X
    Categories: Blog

Stella Safe skaber tryghed – har dine ansatte brug for overfaldsalarmer?

Stella Safe er en del af virksomheden Stella Care, som siden 2012 har hjulpet utallige ældre med demens og deres pårørende med deres anerkendte GPS trackere. Den ekspertise, Stella Care har inden for GPS trackere, har Stella Safe inden for overfaldsalarmer, og disse kan i den grad også redde liv. Du kan redde liv ved at give en personlig overfaldsalarm til dine ansatte, så de hurtigt og diskret kan tilkalde hjælp, når det gælder. Stella Safe er eksperter inden for udviklingen af overfaldsalarmer, og teknologien bag er til for at sikre en høj kvalitet og en personlig overfaldsalarm, du kan regne med.

En personlig overfaldsalarm i et diskret design

Stella Safe’s ekspertise i overfaldsalarmer kommer ikke kun til udtryk i den enestående teknologi. Også deres design er unikke, og netop disse design kan være med til at redde liv. Der er nemlig forekommet flere situationer, hvor det har vist sig at være farligt netop at tilkalde hjælp, fordi gerningsmanden går i panik og handler endnu mere uforsvarligt end ellers.

Med en personlig overfaldsalarm fra Stella Safe vil du få en overfaldsalarm i et diskret design, så den ikke vil blive bemærket. Derudover kan du nemt og hurtigt udløse et alarmopkald, når det gælder. Du skal blot trykke på en knap, og så bliver der handlet efter dine forudbestemte behov.

24 timers bemandet kontrolcentral

Foruden diskrete og personlige overfaldsalarmer tilbyder Stella Safe også en 24-timers døgnbemandet kontrolcentral, når du aktiverer din overfaldsalarm. Kontrolcentralen vil derefter stå for at tilkalde hjælp til det område, du befinder dig i. Stella Safe har et samarbejde med Den Jyske Kontrolcentral, og alt efter dine behov, vil de tilsende hjælp enten gennem politiet eller en vagt i nærheden. Den Jyske Kontrolcentral tilbyder også at tage kontakt til én eller flere af dine kollegaer for at informere dem om, at du har udløst din personlige overfaldsalarm.

Med en personlig overfaldsalarm kan du føle dig tryg på arbejdspladsen hver eneste dag og sikre dig, at du får den rette hjælp, når det hele ser sort ud. Arbejder du derfor på en arbejdsplads, hvor det er nødvendigt at arbejde alene, om natten eller i nærheden af mennesker, der kan handle uforudset og uforsvarligt, bør det altså være en selvfølge at forsyne samtlige af de medarbejdere med en personlig overfaldsalarm. Hos Stella Safe kan du finde et udvalg af overfaldsalarmer i forskellige typer, der matcher det enkelte behov for det enkelte erhverv.

admin:
Related Post